Shoopping

Det är inte bara Annie som har varitoch shoppat idag, utan jag också. Fick bli en svart spets tröja från Gina. Var där med min kära vän Pauline.
Har också hoppat mina pollar idag, Nalle superfin. Hoppade som en gud och lyssnade hyfsat bra :P
Ruben skötte sig också jättebra, film kommer!!

//Alexandra

Ruben hoppning hemma

X

X

New in

Linne H&M
Svarta glansiga byxor med dragkedjor ZARA
Hood tröja CLOTHING COMPANY
spets tröja CC

Shoppat!

Kungsbacka :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2923002/images/2012/pic_200586750.jpg" class="image">

Inside

I

Lunch! :)

Jordgubbee

Horsetruck

(y

Steker

//Alexandra

Hylning

Hade tänkt att hylla lite ryttare! Eftersom att nästan ALLA gör detta :P
Okej jag hyllar två b-ponny ryttare och en d-ponny ryttare.
Den första:
Hon är en söt liten tjej som inte backar på något. Litar på sina ponnysar i alla lägen. Och man kan säga att hon rider fortare än man kan. Såklart snackar jag om JULIA HALLBERG! Hon har 3 b-ponnysar och en c-ponny. Rider alltid för att vinna och hon gör det inte slarvigt utan hon rider faktiskt grymt bra!
Man kan ju tro att hon bara flänger runt och hon bara åker med, men faktiskt så är inte läget hon rider på "Riktigt" och hon gör det bra. Hon har extremt många meeriter. Bland annat: SM- silver, baltic cup vinst, stora rundan i Dagstorp derby osv...
Alla borde ha denna talang!


Den andra:
Hon är oerhört skicklig och rider med en känsla som inte går att beskriva. Hon rider snäppet bättre än alla andra b-ponny ryttare. Hon har också en otroligt fin d-ponny vid namn Arkan. Hon heter MAJA FEUK! Tävlar det högsta klasserna på b-ponnyn Rock DJ och har stora framgångar med han. Nu tror jag att hon satsar vidare på d-ponny och jag VET att det kommer gå lika bra. Arkan och Maja kommer gå långt!

Den tredje:
Hon har två d-ponnysar. EN som hon tävlar det högsta klasserna utomlands och en som går de små klasserna och är lite på utbildning. Hon har en så bra ridning att jag kan bara stå och kolla når hon rider och inte fatta hur jag en dag ska kunna rida så! Hon står mig oerhört nära och det är jag väldigt tacksam för, det var hennes förtjänst att jag rider över huvudtaget. Ja ni kanske redan har listat ut det och det är ju såklart den allra bästa ANTONIA PETTERSSON HÄGGSTRÖM! Hon har på ett år fått hem en tillvissdel osvängbar ponny och på bara så kort tid:
- silver i SM 2011 utomhus SVÅR HOPPNING
- Sjätte plats i SM 2011
- segrar upp till MSV A
- och lyckats få vara med i laghoppningarna utomlands
Hon är alltså en av Sveriges D-ponny ryttare utåt. Hon presenterar SVerige och hon gör det bra! Älskar dig bästis du är klart bäst!

 
// ALexandra

'

<3

.

<3

Gnägg

Dunbelieveable

Cleo in action!

<3

Förlåt

Filmen dampar såklart. Den är upp och ner och inget funkar! :/ jag= Arg!!//Alexandra

Ride time

Film kommer sen! :)//Alexandra

18.00

Hej
Har just kommit in från stallet, har ridit Gul. Han var väldigt fin (speciellt för att inte blivit riden på 1 vecka)
Nu ska jag äta, sen ska jag ut och skritta Bosse och rida lilla Cleo. Filmade Gul, men vet ej om den läggs upp för att en viss person, höhöm Felicia Andersson sa en del olämpliga saker... Haha!! Men det kommer mer!
Fick en kommentar om jag kunde berätta om Haagen, lite info.
Det jag vet är att dom brukar bygga väldigt stort och att det tänkte EM laget kommer att åka dit. Så man blir typ uttagen, eller man kan nog åka dit annars med, men jag kommer åka dit om jag blir uttagen :)
Antoniuaaimage description

Morgondag

Hej tänkte berätta planerna för imon.
1. Skola till 2 (NO-Prov!!!)
2. Rida Ruben och Nalle trimma. (video)
3. Ellie kommer och hoppar King-Kong
4. Mys med familjen. Kolla på Let's Dance
Japp det är morgondagens planer ha det bra//Alexandra

Fråga

Hej såklart kan vi filma när vi rider och tävlar/tränar. Kan börja imon. Då blir det trimma båda! //Alexandra

Ssh

"don't let your dreams just be dreams"

Wednesdayy

Hej!
Sitter i våran goa soffa och har just kollar på Berg flyttar in, det är så grymt ! :d Har ätit på Ester idag, firade Potter såklart!! +++ till Ester, rekommenderas verkligen :)
Idag har jag pluggat och varit i skolan, typ , intressant haha ;))

En fråga?!

Hej jag vill verkligen inte att bloggen ska halka efter. Vill att de ska vara bra uppdatering och mycket roliga saker att skriva om.
Men för att få bloggen så bra som möjligt kan ni väl hjälpa till?! Vad vill just DU läsa om? Eller vad vill du se på bloggen? Ge gärna förslag och så ska vi försöka hitta på något kul av det! :D
Tack i förhand// Alexandra

Förlåt för dålig uppdatering :(

Ja som sagt förlåt att det har varit dålig uppdatering. Ska verkligen ändra på detta!
Nu är jag iaf hemkommen från träningen i Onsala med RUBEN. Gick faktiskt bra, lite små misstag, men det är ju därför man tränar det ska ju inte vara helt klockrent!
.
Nästa tävling blir om 2 veckor i Ale-Jennylund. Där tävlar jag båda mina hästar
LA- Ruben
Msv B- Ruben och Nalle
Eliten msv b- Nalle
Hoppas att det går vägen som man säger :P

Imorgon blir det trimma Nalle och Ruben ska skrittas, kanske tar några små språng med Nalle.
Ses// ALexandra

Monday= school Tisdag= Studiedag!

Som sagt idag var första dagen efter "två" veckors ledigt. Vilket var sådär roligt, men jag kan ju alltid återhämta mig en dag för vi har nämnligen studiedag imon! GÖTT!
Imon har jag då tid med att fixa stallet snyggt och blogga!
.
Idag red jag bara Ruben. Han fick gå ett ordentligt markarbetspass som inte bara var jobbigt för han utan för mig också. I huvudsak gick ridningen ut på att han skulle lösgöras och lyssna. Tyckte att det funkade bra han gjorde allt jag bad honom om så det får jag nog säga var bra! :D Jag har dock ett problem det är att han inte alls gillar att trava :/ Han försöker lixom springa ifrån det, han börjar lungt men sen drar han bara ivåg och det går skit fort. Man vill ju kunna arbeta dem i alla gångarter men det är lite svårt när hästen tycker annorlunda. Jaja bara att acceptera.
.
Imon blir det rida båda markarbete och chilla i min sköna säng :D

//Alexandra

Resultat

Hej tänkte berätta hur tävlingen gick först förklass lb+ (han tyckte det var VÄLDIGT lågt+jag) så han rev sista i grunden haha!
Laget var jag felfri och det blev omhoppning där vi var enda felfria på hinder men en av våra ryttare red 0,31 sekunder för långsamt och fick tidsfel och vi slutade 3:à :) suurt, men ändå nöjd!
//Alexandra
Ps: Vi har spårat dig!

want to buy?

Hejsan!
Är det några som är intresserade att köpa treadstone utrustning? Här är några av mina favoriter! Kvalitén motsvarar dyón, men bättre pris!
Butikpris 1400
Mitt pris  800
Treadsport Förbygel
Förbygel (Har en likadan och den är grym)
Butikpris 1200
Mitt pris  600
Treadsport Caterina förbygel
Bytikpris 1800
Mitt pris  700
Italian Fieldboot
Butkpris 3000
Mitt pris  200
Remont träns (Har 3 st själv)
Butikpris 700
Mitt pris  500
(Har i brunt och svart och i stort sett alla storlekar)
Hör av dig på mailen: [email protected]  eller kommentera om ni undrar någonting.
Det finns
*täcken, träns, benskydd, transportskydd, hundhalsband, bälten mm.
/antonia

pictures from the trip!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Uteritt

Klockan 1 kommer Ellie hit och vi ska rida en lång runda med Wendy och Ruben.
Innan detta så ska det packas för tävling i Halmstad med laget (div 1)
Så det blir stallet hela dagen!
Ses//Alexandra

:(

Här hämtade vi en liten söt ridskoleponny igår.. Fattar inte varför människor som inte tar hand om sina djur köper några.!! Som ni ser på bilden är det inte mockat på flera dagar och hagen som fanns var en stor lerpöl typ, stallet var fallfärdigt och höet var mögligt. Ush!!
Haha ponnyn kommer nog tycka att livet på ridskolan kommer vara rena lyxen i jämförelse med detta ;)

Saturday

God morgon !
Idag ska jag först åka till stallet.
Sen ska jag duscha och byta om, åka till Göteborg eller kungsmässan ( beroende på hur mycket klockan är) och köper en present åt Inez och Cajsa som har fyllt år! ska till Inez på kvällen och jag och 4 ska sova där :)
/ Antonia <3

Vi bor på landet lalala!!

Inköp// Alexandra

Avslutad prao och blev två köp i affären som jag älskar. Mimisto!!!
Två blusar:

Dadadam

Bättre färdkost finns inte! ;)

On the road

True shit

torsdag japp japp!

Hellu
Har praoat i stallet, gjort det vanliga. Axelina har ridit på Cleo, såå kul att se henne igen! Hon är verkligen så fin! Hoppas nu att hon kan komma igång och tävla som förr igen (och hålla)
*Om Du har en ponny/häst som är känslig för ljud eller almänt tittig och spooky så rekomenderar jag öronproppar :) Funkar jätte bra. Har det på Cleo och Gul som båda 2 är känsliga och reagerar på ljud osv.
Imorgon ska jag och pappa åka och kolla på ridskoleponnyer (ingår i jobbet ;) och göra en annan sak..  :)
Fick en kommentar om att jag ska visa bilder på den nya lastbilen, men det ligger till som så att den inte riktigt blev färdig. Så den kommer om någon vecka. Då ska ni få se bilder! ;)
En annan kommentar var när jag ska till Belgien och Frankrike, och där var jag ju förra helgen (och helgen innan)
En till kommentar var NÄR Haagen och Wierden är. Det är om 6 veckor, tror jag. Har inte riktigt bestämt om jag ska åka till båda 2 eller bara till Wierden. Jag får se.. :)
*Idioten som kommenterar: Vi tar inte bort ERA kommentarer utan DINA. Du har antagligen inga kompisar... Tror du att vi inte fattar att du kommenterar med olika namn och olika datorer? HAHAAHAH... Kan inte vara lätt att vara liten och osäker.. Tycker faktiskt lite synd om dig.. OCH, vad är mest omoget: Att kommentera saker som du inte har ett skit med att göra, eller att ta bort kommentarerna? HAHAH oj jag glömde att du är så efterbliven att du inte fattar det rätta svaret..
Skaffa dig ett liv :)
Puss!


image description
Bebis som älskar att pussas!

Bebis!

<3

heej

Tjena nu så är jag snart på väg att hämta körkortet :D Wiieee!
Har ridit båda hästarna i paddocken idag och dom kändes bra :)
,
Nu har jag nästa precis läst Annies inlägg och jag kan ju inte säga annat än att jag är avundsjuk, men det kommer bli grmt roligt att höra alla detaljer senare :P
.
Idag så kommer det inte hända så mycket mer faktiskt, men ska försöka komma på något roligt att blogga om :)
// Alexandra

muy intressante

http://ranchens.com/ridskola/


image description

hi

Hej :)

Har praooo denna veckan, skönt. Hos pappa, HAHA.
Så idag har jag mockat, sopat släppt ut i hagen och ridit Cleo och en ny ridskoleponny. Mina busar får ta't lugnt 2 veckor framöver. Påväg hem så åkte vi förbi Florian och vet checkade både Bosse och Gul. Dom var väldigt bra. Vi röntkade Guls rygg och den var pefekt. Bosse fick en liten behandling i ryggen (som skulle hjälpa högra bakbenet) bara för att hålla honom 110 % på topp när han går alla stora klasser. Mer en "hjälp" behandling än en nödvändig sådan :)
Vi tog också blodprov och gav båda en spruta mot inflamation/förkylning som dom lätt kan få när man är borta i andra länder. Tycker det är viktigt att se till att ens hästar är friska, sunda och mår bra. Personligen tycker jag det är bättra att kolla hästarna regelbundet än att vänta, så att hästarna kan få en eventuell skada. :)

De 2 veckor som jag varit och tävlat har varit supeeer! Längtar redan tillbaka... 
Var ju med i laget, så fick en sverige jacka, sverige pike, sverige schabrak . :D
Jag är nöjd med båda ponnysarna. Gul sista dagen var inte så lyckad för att hela framhoppningen blev strassad, och jag brukar alltid se 5 meter innan hindret om jag ska flyta på, ta tillbaka eller vänta, men nu såg jag ingenting. Det var som en dimma :O och då kom jag långt på en oxer, då blev Gul sur och paddlade (med frambenen) .. På banan gjorde han det 2 ggr (120 cm fick alltså 8 fel) såå synd för att i 120 dagen innan hoppade han jätte bra och jag var väldigt nöjd med rundan.
Bosse var som en tiger i grand prixen. Heelt galen. Tror det var för att han var lite mör och trött och då agerar han genom att vara ännu galnare. Det var en lång bana med 3 kombination med trippelbarr in, sen oxer, sen räcke. Lång vattengrav till en kombination (räcke, räcke) Han fick 4 fel, rev A i kombinationen efter vattengraven. Det var svår hoppning, 135  :)

Har lärt känna många nya vänner och blivit en erfarenhet rikare!
Nästa utlandstävling blir Haagen (Tyskland) och Wierden (Holland)

Antonia

Till dig

Fula kommentarer

Asså helt jävla seriöst jag tror jag dör!
Du som kommenterar på bloggen borde skämmas! Allvarligt du har ingen anning om vem jag är eller vad jag vill! Tror nog ingen uppskattar sånna kommentarer du är ju bara patetisk och så jävla omogen!

Dålig uppdatering

Hej. Det har varit usel uppdatering nu, men det ska vi ändra på.
Resultat från lördag och söndag
Lördag;
Ruben Msv b: red jättedåligt så resultatet blev som jag red
Nalle Msv b: han var pigg men ändå super fin och hoppade as bra, fick ett ner
Söndag:
Ruben Msv b: gick as bra allt flöt på så efter 6 så
Missade jag nästan 7:an så styrde jag på ändå och då kunde han inte hoppa, men det trodde jag så jag flög av! :D Haha!
Nalle Msv b: gick som attans han hoppade som en Gud och hade bara lite otur på näst sista hindret som föll
//Alexandra

Resultat

Idag hoppade jag LA med båda och var dubbelnolla med ruben och blev precis utanför men fin. Och nalle så gasade jag på en linje och missade totalt nästa hinde och fick göra en volt.
Imon blir det Msv B// Alexandra

Fixat

Hej nu ska jag sova, men först tänkte jag bjuda på lite bilder på hur det är fixat vid boxarna, men såklart dampar det som det beukar göra så förhoppningsvis ser man dem imon. Blir lite besviken faktiskt på lilla mamma som anmäler sent detta året igen och om man anmäler sent får man stå i det sämre boxarna :/
jaja imon blir det nog bra. Måste bara säga att jag träffat några grymma vänner imon kommer resten <3

Ljungby

Sitter i bilen med två söta hundar och mamma påväg till Ljungby

Att göra

Saker att göra idag:
-mocka+fylla på mer spån
- Packa klart
- bada hästarna
- åka till Ljungby
- rida hästarna där
- snygga till framför boxarna osv..
Japp dagen är fullproppad så det är nog bäst om jag sätter fart!
Ses senare// Alexandra

My Story!

Okej hade tänkt att berätta lite om mig själv och om mina hästar.
Jag är då en tjej som är 15 år och bor i Särö, nära Göteborg.
Jag går i skola i Kungsbacka och går då i 8:an. 
Mitt liv handlar till mesta dels om mina hästar, men också om mina vänner och familj. 
Mina meeriter inom hoppningen är då inte många och inte jättestora, men det är då vinster i DM 2011, VArbergshoppet stora rundan 2011, Ponny SM 2009 inne och ute (Gick till A-final), 4:a i Ungponny SM och lite vinster i MSV B.
                           
Donnacha Ban
Han köpte vi för 3 årsen när han var 4 år och nu är han 7. Han kallas även Nalle inte någon vettig anledning direkt. Han är en Conemara imp. Irland och fin stamm.
Han hade inte gjort något innan jag köpte honom och det 2 först åren så gick det inte alls bra, men efter lite träning och sånt så kom vi tillbaka och han hoppar som aldrig förr nu. Han är verkligen världens ärligaste ponny och han skulle aldrig göra något för att vara taskig eller elak. Han har ett hjärta av guld och jag litar på honom i alla lagen.
Älskar Dig Nalle.

.
Lill-Ruben
Han fick jag förra året. Ruben är en Conemara född 94 alltså 18 år. (Gamla gubben <3)
Han har gjort så sjukt mycket i sitt långa liv. Hans meerit lista är lång, men kan rabbla upp några saker:
- EM
- Vinst Svår hoppning
- SM 4:a
osv...
Vi köpte honom för att jag skulle ha en säker ponny eftersom jag hade Nalle somär ungponny.
Jag ångrar verkligen inte köpet och jag älskar han. Han är väldigt speciell och det är därför man älskar honom<3

Moppe!!!

Tjena!
Idag köpte pappa en moppe till mig! Wiiieee! As glad och den var jättesnygg bild kommer imon!
Idag har jag:
- packat ALLT!
- ridit båda
- varit och köpt en moppe
- ätit god mat
- Bloggat :)
Ses snart tänkte sammanfatta mitt liv och beskriva vem jag är och vilka mina hästar är i nästa inlägg så JUST WAIT!
//Alexandra

This Or That

Hoppning/Dressyr!
Pullargrimma/Vanlig nosgrimma
Bett/Hackamore
GPA/Whitaker
Kingsland/Schockemöhle
Häst / Ponny
John Whitaker / Kingsland
Sadel / Barbacka
Pikeur / Kingsland
Pigg häst / mindre framåt häst
Uteritt/Träning
Glass/tårta
Sommar/Vinter
Jul/födelsdag
Fota/Fotad
Hööks/Kingsland
Dressyr/Uteritt
Kompisar/Bloggen
Kaffe/Varm choklad
Ful & snäll/Snygg & dum
Plattång/Locktång - Kan inte leva utan min plattång…
TV/Data
Glass/Bakelse
Skvallerblogg/”Vanlig blogg” - Beror helt på just vilken blogg det är.
hästblogg/modeblogg
blogg/facebook
Jul/Nyår
Schabrak/Vojlock
Litet stall/Stort stall

Lite frågor

Dressyr
[x] Du har fått en häst att jobba i önskvärd form
[x] Du har ridit i öppna, sluta, fram- och bakdelsvändning
[x] Du har gjort en galoppfattning från halt
[x ] Du har gjort ett galoppombyte
[ ] Du har ridit en galoppiruett
[ ] Du har ridit i piaff
[ ] Du har ridit i passage
[x ] Du har tävlat mer än en klubbtävling/clear round ( Ja en lokal LC1)

Hoppning

[x] Du har hoppat med över 10 hästar
[x] Du har hoppat 50 cm
[x] Du har hoppat 70 cm
[x ] Du har hoppat över 1 meter
[x] Du har hoppat studs
[x] Du har hoppat en kombination
[x] Du har hoppat ett stigsprång
[x ] Du har hoppat en oxer på över 1.10
[x] Du har tävlat mer än klubbtävling/clear round

Uteritt
[ ] Du har ridit på långritt
[x] Du har galopperat över ett fält med andra ryttare och hästar
[ ] Du har ridit ut med fika
[x] Du har sett djur som älg, rådjur, harar m.m. vid uteritter
[x] Du har hoppat över fallna träd, stenar osv.
[] Du har haft kapplöpning med ett annat ekipage och vunnit
[ ] Du har ridit och sovit i tält

Skador
[ ] Du har ramlat av och skadat dig
[x] Du har fått ett stort blåmärke när du ramlat av
[x ] Du har flugit av på ett hinder
[ x] Du har gått omkull med en häst
[ ] Du har brytit något när du ridit
[ ] Du har svimmat när du ramlat av

Frihetsdressyr
[x] Du har löslongerat en häst
[/] Du har ridit en häst utan någon utrustning och den har lyssnat på dig
[ ] Du har fått en häst att lägga sig ned
[ ] Du har ridit i spansk skritt
[ ] Du har suttit på en häst som stegrat på kommando
[x] Du har fått en häst att galoppera efter dig

Utrustning
[x] Du har ett par ridbyxor
[x] Du har en egen hjälm
[x] Du har en säkerhetsväst
[x] Du har fler än ett ridspö
[x] Du har ett par ridstövlar
[x ] Du har fler än tre träns
[ ] Du har en dressyrsadel
[x ] Du har en hoppsadel
[ ] Du har en allroundsadel
[ ] Du har en westernsadel
[ ] Du har en bomlös sadel
[ ] Du har en spansk sadel
[x ] Du har ett par benlindor

Hästar du har:
Gjort galoppombyte på: ALLA!
Ridit i piaff: -
Hoppat över 1 meter: Alla!
Tävlat: ALLA!
Ridit trailbana på: -
Ridit på egen hand: ALLA!
Ridit på långritt med: -
Ramlat av från på ett hinder: Ruben, Trendy

Dagen!

Ny färg på bloggen. Om ni inte ser det tryck F5 eller uppdatera på mobilen. Tack Jasmine :)

Vädret= Arg!!

Vädret är skit, men jG måste rida båda. Nalle har ridits bara ruben kvar :)
Sen hem till Becca :)<3

Dagens...

humör: Glad, men sjukt trött!! :O
sak: Dator och Iphone
 kläder: JW ridbyxor och en tjocktröja
jag vill ha: Sommar och sol!
hiss: Till mina underbara hästar som gjorde min dag!<3
diss: REGN/ Dåligt väder :(
hår: Uppsatt toffs, enkelt
smink: Inget
längtan: Ljungby!
NEJJ!: REGN!
Mat: Kött och klyftpotatis med sås :) (Y)
jag vill ha NU: Sommar!!
träning: Joggat Ruben, Nalle ville inte komma ut i detta väder :/

Påsklov planering

Hejsan eller godmorgon!
Tänkte visa hur min planering är denna vecka:
Måndag: Trimma hästarna på marken. Klippa Ruben.
Tisdag: Samma som på måndag trimma dom och sen klippa Nalle.
Onsdag: Jogga hästarna. Packa!
Torsdag: Bada hästarna och packa de sista. Åker till Ljungby! :)
Fredag: Tävla båda LA i Ljungby
Lördag: Tävla MSV B på båda
Söndag: Tävla LA på båda! <3
Skön vecka och rolig som ...
Kanske ska vara med kompisar också <3

Moorsele

Heeeeej. Ligger i en varm säng på hotellet och blev glatt överraskad att det fanns wi fi! ( sover normalt i lastbilen, men eftersom jag har ont i huvudet och halsen och känner mig som en halshuggen bäver så ska jag sova på hotellet med Gerhard, mini Antonia och mamma) Tur att helgens tävlingar är över så jag kan sova ut och vara fit for fight nästa helg :) idag hick Gul en 115 A;0. Han var väldigt fin och för första gången red jag ganska snabbt på honom. Han var såklart lite trögsvängd som vanligt, men tog alla vägar man kunde ta. Men på 9 så var det ett räcke som stod snett och jag kom i full fart och svängde lite i luften, så det fick jag ner. Annars en jätte bra runda! Bosse gick Grand prixen med 16 språng. Väldigt teknisk bana och ganska rejäla hinder... På 3 så vet jag inte vad som hände, Bosse missbedömde det och snubblade typ över. Sen var det 4långa galoppsprång tills nästa hinder och 5 tills en kombination. Då fick jag hitta på en nödlösning och rida på ett extra galoppsprång. Ordnade till det väldigt snabbt och red linjen och han hoppade super. Sen var det en vattengrav ( jävligt lång) som Bosse nödvändigtvis var tvungen att plaska i... @@ fan, hade kunnat komma runt med 4 fel. Men kul att Bosse kändes super fräsch och hoppade så bra!! :))
Nu ska vi stanna här i Belgien tills på tisdag och åka till france sedan. Det ska tydligen vara jätte långt mellan stallarna banan och allt annat , och vi som inte ens har en cykel :p hur ska detta gå...?
//Antonia

Dagen

Japp idag är det sista dagen i Belgien för Annie så sen åker hon till Frankrike.
Där hon tävlar stora rundan som går i Msv À eller typ högre :/
.
Mina egna planer är att jogga hästarna och mysa med kompisarna :)<3
Ses senare!

Annie

Imon tävlar hon Msv b på Gul och och Msv À på Bosse! <3
Önska henne lycka till :)<3

tralallaa

1. Fem saker som gör mig glad.
- andras framgångar
- mina egna framgångar
- känslan när hästen lyssnar på allt man ber den om
- en bra låt
- kompisar
.
2. En person som betyder mycket för mig
Det är min mamma! Hon ställer alltid upp. Hon är den som gör så att allt går runt. Även om man kan tycka att hon är FÖR mycket så är hon ändå min mamma och jag är glad för det! <3 Älskar dig!
.
3. 10 sanningar om mig
- Jag är höjdrädd!
- Jag har svårt att ta kretik
- Hatar när folk klangkar ner på mig
- Har dåligt självförtroende
- Jag älskar mina hästar
- Jag kommer älska mina vänner tills vi skillsåt
- Min familj betyder mycket
- Kompisarna gör mig hel
- Jag älskar att Antona går i min klass för att då kan man prata om det vi gillar HÄSTAR!
-Jag är snäll :)

4.  2 webbsidor jag oftast är inne på
1.Facebook 2. blogg.se

5. 2 saker jag längtar efter.
-
SOMMAREN
- Alla oförglömliga meetings!

6. någon jag saknar
Zamira!

Shu B Dee

Antonia fick 4 fel i 125 hoppningen :)
Bästa svensk Philip Carey

Resultat

Antonia felfri i LA med gul och bästa svensk!!! Bra start! <3

Elton

Antonia tävling idag

Hej idag så tävlar hon LA med Gul och MSVB+5 på Bosse om ni vill se resultat fån tävlingen så ska ni besöka http://www.zilverenspoor.com/Zomer_proeven.asp?taal=EN&startlijst=csiJapril2012&titel=CSI+PJYCh som klickar er direkt till tävlingen!

Bildbomb


Hjälp med header?

Hej hörde att det var någon som ville att vi skulle göra en header. Det kommer inte gå så bra isf för det är en tjej soom heter Jasmine Johansson som ni kan ta kontakt med. Hon är super duktig kolla bara på våran ;P

Videoinlägg

Pinsamt men men....

22.35

Tänkte slänga in ett inlägg såhär på kvällskvisten!
Slutade skolan kl 11!! Slapp tandläkarn, thanks gud!!! (de sista lektionerna var typ inställda)
Red mina pollar, tvättade båda 2 och började packa ihop alla 6543456 saker. Imorgon åker vi kl halv 11 ner skåne där vi ansluter oss med massa andra som också ska dit. Då åker vi på kvällen till Tyskland där hästarna får natta och sedan dan därpå åker vi till Moorsele (då kommer dit onsdag eftermiddag) Åker med Kajsa Aandreen :) Vet ej hur vi ska få plats men det löser sig nog! haha.. ;D
Imorgon ska jag fixa de sista sakerna och longera ponnysarna på morgonen.
Ledig hela veckan, veckan efter påsklov, sedan en veckas prao.. (yyyyyyy
HA DET BRAO!
image description
En smygbild på Ewa och Bosse (haha)