Heeey

Vi har bytt blogg till:
http://www.nattstad.se/elitponny
*
/Antonia & Alexandra

Resultat...

Tävlade ju i Ale-Jennylund igår, men kom hem ganska sent, så får bra resultaten idag :)

Hoppade först en L.a bed A:O, då red jag kontrollerat men tog in svängarna det jag kunde. Har aldrig tyckt att det är värt att rida som en galning för att vinna l.a. Finns lixom ingen vits.! Kom 6a iaf.
I msv b var den bed AO:A0. Då var han dubbelnolla och kom 2a. Ganska lätt bana. Men det som jag var allra nöjdast med var att han hoppade så bra i kombinationerna (som brukar vara hans svaghet) Men det känns väldigt bra inför Flyinge nästa helg! :)
Där ska han hoppa l.a+5 och RPC på lördagen och Msv b på söndagen. (Bosse går Msv a på söndagen)
image description

Tävla/träna

Tja!
Nu är jag inne och kollar på let's dance. As bra är dom ju!
Idag var det jogga båda hästarna och solat :)
Tävlingen i helgen är i Ale på lördag.
LA med båda
Msv b med Ruben
Elit laget Msv b med Nalle
//Alexandra

Let's dance

Sitter och kollar på let's dance. Blev så Sur när jag hade sett fram emot en glass så hade pappa inte köpt några :((( haha sånt är så störande :p
Red gul och Bosse vilket gick supeer ;) ska tävla gul i Ale jennylund l.a och mb på lördag.. Så imorgon ska jag trava i skogen på gul eftersom att jag trimmade en bra stund idag och jag kände att allt var i sin ordning.

Bilden är på våran gamla c ponny biscuit k ( k står för Katarina, Haha) men han var lite grön för mig så killen som red honom då fick köpa honom. Nu vann de sin andra msv a! GRATTIS igen! :D haha kul att jag köpte en ännu mer grön och orutinerad ponny ( 6 åriga cleo leo) så kan det gå!

Slapp dag

Dålig uppdatering för att dagen har bara handlat om en sak SOLA!!! Har nog solat i 8 timmar och det betyder att jag nu är röd som en tomat! (Y)
Jag har ocks ridit båda (joggat)
Skola imon! :S :(
Ses//Alexandra