poesi för fiskar

Hej. Hej! Hej, Hej?
Hemma från en relativt kort dag i Laholm!
I l.a var Gul felfri och duktig!
I msv b så rev han 2 räcken men känslan var bra! Detta året är mest som ett rutin år för honom, eftersom att han bara är 8 och för ett år sedan (idag!) kunde han inte ens galoppera till vänster utan att ta upp huvudet och springa iväg ... HAHAH XD
Måste bara säga (som jag skev) att IDAG för 1 årsen hämtade vi mina ponnysar-nyinkomna från IRELAAANDD ! Assåå shiiiit (haha) vad dom förändrats! Inte konstigt om det kan komma små dippar ibland! Bosse har gått från att ha hoppat 4 msv b på irland med 12,0,0 och 4 fel till att vara felfri genom ett helt SM ! Och gul har gått från att vara totalt överkänslig för skänklarna och okomunicerbar i galoppen till- Att man kan rida med ben och samla, länga, galoppombyten (som han inte kunde) Han är som en ridbar storhäst. Verkligen superkul att det har blivit en så stor skillnad! Tänk om dom utvecklas lika mycket till nästa år! Det får bli mitt mål!! ;)
Men om det är stil redan på B så kanske föräldrarna lägger mer pengar på träning? Finns väl inga barn som inte vill träna massor utan bara föräldrar som inte tycker att det är så viktigt då barnen är små. Sverige har en kass träningskultur om man jämför med andra länder.

Ja, om det skulle ändra på saken så skulle det ju vara bättre! :)
Håller med! Det är också därför Sverige ligger efter..

Antooniaaa<3
0 Kommentarer till "poesi för fiskar"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: