Träna, check!

Asså shiit vad jag är hungrig! :O


Träningen gick bra idag! Vi tränade på att få dom uppmärksamma i kombinationer genom att bygga dom lite trånga så hästarna fick tänka själva.. Bosse fattade ganska direkt och var väldigt uppmärksam! Gul kastade sig lite över i början men sen hoppade han kvickt och försiktigt och bakbeben blev bättre och bättre mot slutet! :D

Guls brister :
Efter hindret så har han en tendens att få en väldigt "kort hals" och springa på lite väl mycket och då kommer jag automatiskt i bakvikt (som man aldrig ska vara, utan man ska vara med sin ponny så bra som möjligt) och då springer han ännu mer :P

Bosses brister: När Bosse inser att "idag är det hoppning som gäller", så skjuter han in bogen i svängarna och då måste jag ha homom utåtställd för att få en bra sväng och komma rakt på hindret.

Guls förtjänster: Han är väldigt hinderklok och försöker alltid göra så gott han kan! :) Hoppar väldigt luftigt och har en stor kapacitet.

Bosses förtjänster: Han är alltid possitiv till hinder! Pigg och glad och bangar aldrig ;D Han har en kapacitet som kommer att räcka hela vägen. :)

See you!
Antooniaa<3
0 Kommentarer till "Träna, check!"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: