Lag hoppning

Hej tänkte prata om vad jag tycker om lag hoppning.
Visst det är jätteroligt att tävla tillsammans med kompisar och delta med något, men vilken press man har..

Om två är felfria en 4 fel och allt hänger på en själv. Det är ingen skön känsla man har då. Folk kan också ta en förgivet tex om jag är kvar och vi behöver en nolla till så kanske de säger: - Jamen Alexandra är ju säker så det är inga problem. Det är oftast då man säkrar extra mycket och gör det små felen som man inte får göra.Folk kan verkligen trycka ner en så man känner att man sviker hela laget, inte nog med att man själv är besviken och arg.

Tycker också om man har sagt att DU är med i alla omgångar så ska man ju känna sig säker att man är det, inte känna att man MÅSTE göra en bra förklass för att få vara med. Man ska heller inte ha förutfattade meningar att om tex en häst inte går bra i första lag omgången och det faktiskt var en anledning att det gick så, så tycker jag att man ska prata med den personen och se vilken form man är i och efter det bestämma om man är med.
 Man ska ju såklart inte vara med BARA FÖR ATT utan man ska känna sig säker att man kan det man utsätter sig för.

Såklart finns det en del i lag tävlingar som är obskrivligt roliga. När man går in på prisutdelning och alla har gjort det bästa.

0 Kommentarer till "Lag hoppning"

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: